Mijn ideale burgemeester

Mijn ideale burgemeester is een prachtvrouw, knap en sierlijk van ongeveer 40 jaar en die de ambtsketen als een sieraad om haar goedgevormde, soepele schouders kan leggen. Een vrouw die geen naaldhakken draagt en een vrouw die elke dag een paar uurtjes over straat loopt of fietst om met de inwoners van Alphen aan den Rijn te spreken.

Mijn ideale burgemeester mag blond zijn of donker zolang zij maar wijze beslissingen neemt. Niet efficiency maar wijsheid behoort bij haar voorop te staan. Een vrouw die ondanks haar positie vrouw blijft en die niet probeert mannen na te bootsen.

Mijn ideale burgemeester is een vrouw die de gemeentepolitie opnieuw in functie stelt en die besluit hengelsport- en schietverenigingen te verbieden of in elk geval daaraan meewerkt. Bovendien moet zijn de ogen sluiten voor drugsgebruik en wietteelt. Aan onzin politie-optredens hebben wij namelijk niets. Mochten handelaren en wietgebruikers echte overlast veroorzaken. dan moeten ze natuurlijk wel aangepakt worden.

Mijn ideale burgemeester draagt naast haar ambtsketen een leuke jurk, een gemeende glimlach en een prachtige kleur lipstick. Mocht een jurk te koud zijn: dan gaat langs de sierlijk gevormde benen de broek aan.

Over Kaj Elhorst

Kaj Elhorst is auteur van een reeks van boeken. Zijn laatst uitgekomen werk is De Annalen van Gamor. Achtergronden daarvan zijn te vinden op http://mythologie.wordpress.com Op http://kajelhorst1@wordpress.com vindt u meer informatie over zijn werk als schrijver en op http://kajsverhalen.wordpress.com zijn kortere en langere verhalen te vinden. Enkele andere interessante zites zijn: chaoticus.wordpress.com badplaatsalphen.wordpress.com kajopznbest.wordpress.com alphendat.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Burgemeester Alphen aan den Rijn, Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s