AlphenTaal bundelt krachten

Kunstmarkt komt eraan
AlphenTaal bundelt krachten

Alphen aan den Rijn – Op 12 april om 20 uur is het weer zover in Theater Castellum. Op een open podium tonen dichters en schrijvers en liedjeszangers uit heel Nederland hun krachten. Een wervelende show van schitterende klanken, woorden en gedachten passeert voor iedereen die maar wil. Onder het genot van een lekkere kop koffie of een goed glas bier zijn er ook gesprekken tussen schrijvers en lezers en mensen die heel graag schrijver of dichter willen worden. Niet iedereen beklimt met het grootste gemak het podium maar zo’n avond bij AlphenTaal helpt wel heel goed.
De datum is inderdaad verschoven. Aanvankelijk dachten we aan de veertiende april maar het is uiteindelijk de twaalfde geworden, in de avond in plaats van op de middag.
In de loop van deze avond kunnen schrijvers en dichters uit het Groene Hart ook hun boeken en bundels inleveren voor de verkoop tijdens de Kunstmarkt bij Parkvilla opo Koningsdag. Wees er dus bij op 12 april!

Over Kaj Elhorst

Kaj Elhorst is auteur van een reeks van boeken. Zijn laatst uitgekomen werk is De Annalen van Gamor. Achtergronden daarvan zijn te vinden op http://mythologie.wordpress.com Op http://kajelhorst1@wordpress.com vindt u meer informatie over zijn werk als schrijver en op http://kajsverhalen.wordpress.com zijn kortere en langere verhalen te vinden. Enkele andere interessante zites zijn: chaoticus.wordpress.com badplaatsalphen.wordpress.com kajopznbest.wordpress.com alphendat.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s