Humor en overpeinzing Eerste bundel eerste stadsdichter

 

Alphen aan den Rijn – De eerste stadsdichter van Alphen aan den Rijn brengt op 13 april tijden het Open Podium van AlphenTaal in theater Castellum zijn eerste dichtbundel uit. De dichter/schrijver geniet van het vooruitzicht, vooral nu in heel Nederland en Vlaanderen al exemplaren van de bundel zijn besteld. “Dat geeft de dichter goede moed”, zegt hij lachend.

 

De bundel met de titel Oeverloos bevat vanzelfsprekend stadsgedichten maar ook werk vanuit heel andere gezichtshoeken. Daaronder vallen serieuze overpeinzingen over leven en de wereld maar ook een flinke reeks humorgedichten of gedichten met een emotionele inhoud. In totaal omvat de bundel 26 gedichten. “Een mooi aantal”, vindt de dichter zelf die overigens toegeeft dat een stapel werk van hem voor de volgende bundel al klaar ligt. “Heel geregeld ontmoet ik dichters en schrijvers uit andere delen van het land, vooral tijdens open podia en schrijverskringen. Zulke ontmoetingen zijn heel leuk en nog inspirerend tegelijk ook”, zegt hij. “Het schrijvers- en dichterswerk is zolangzamerhand echt een beroep geworden maar wel een beroep dat ik zelf gemaakt heb. Daardoor blijft het elke keer weer leuk.”

De bundel is uitgegeven door de Alphense uitgeverij GSB

Over Kaj Elhorst

Kaj Elhorst is auteur van een reeks van boeken. Zijn laatst uitgekomen werk is De Annalen van Gamor. Achtergronden daarvan zijn te vinden op http://mythologie.wordpress.com Op http://kajelhorst1@wordpress.com vindt u meer informatie over zijn werk als schrijver en op http://kajsverhalen.wordpress.com zijn kortere en langere verhalen te vinden. Enkele andere interessante zites zijn: chaoticus.wordpress.com badplaatsalphen.wordpress.com kajopznbest.wordpress.com alphendat.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s