Eerste dichtbundel van eerste stadsdichter op komst

De eerste stadsdichter, Kaj Elhorst, was er al sinds 8 september vorig jaar. In de komende twee maanden komt zijn eerste dichtbundel uit. De bundel kenmerkt zich door een grote variatie aan onderwerpen en dichtsoorten. Zo zijn er stadsgedichten over Alphen aan den Rijn maar ook gedichten die belevenis van een wereld ver van huis beschrijven. Het gaat om een ruime verzameling mooie gedichten in rijm en zonder rijm.

Kaj Elhorst is afkomstig uit Winschoten maar woont al bijna veertig jaar in Alphen aan den Rijn. Hij was twintig jaar journalist bij regionale en landelijke media, talkshowhost bij de Alphense Talkshow en houdt zich nu vooral bezig met het schrijven van romans en gedichten.

Hij is Uitgeverij GSB uiterst erkentelijk voor de samenwerking. Uitgeverij GSB heeft veel ervaring met dichtbundels en helpt iedereen graag  bij de uitgave van een boek. Ook het ontwerp en alle andere stappen kan GSB elke auteur begeleiden. “We gaan altijd uit van kleine oplagen maar gaan ook graag over naar grotere aantallen als daar behoefte aan is”, zegt uitgever Jan Goené. “tot op heden concentreerden we ons op jaarboeken, notebooks, proefschriften, magazines, agenda’s en dichtbundels maar daar komen nu ook romans bij”, benadrukt hij. “Uitgebreide informatie over de uitgeverij is te vinden op gsbuitgeverij.nl De eerste bundel van de eerste Alphense stadsdichter gaan wij wel met heel veel plezier uitgeven!”

 

 

 

Advertentie

Over Kaj Elhorst

Kaj Elhorst is auteur van een reeks van boeken. Zijn laatst uitgekomen werk is De Annalen van Gamor. Achtergronden daarvan zijn te vinden op http://mythologie.wordpress.com Op http://kajelhorst1@wordpress.com vindt u meer informatie over zijn werk als schrijver en op http://kajsverhalen.wordpress.com zijn kortere en langere verhalen te vinden. Enkele andere interessante zites zijn: chaoticus.wordpress.com badplaatsalphen.wordpress.com kajopznbest.wordpress.com alphendat.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s