Alphentaal brengt inspirerend voorjaar!

 

Alphen aan den Rijn – De tuinvogeldag is geweest en de eerste knoppen breken weer open. Het Alphense voorjaar is in aantocht en het talent verspreidt zich weer overal. Op 9 februari om 20 uur laat het zich zien tijdens het zesde open podium van de Stichting AlphenTaal in theater Castellum.

 

Inspiratie, het begin van alle kunst en dus ook van boeken en gedichten, daar draait het om deze keer. Waar komt inspiratie vandaan? Komt het zo maar binnenvallen of moet je het echt ergens vandaan halen? Er zullen verschillende antwoorden komen van de deelnemende kunstenaars: schilders, schrijvers, dichters, beeldhouwers en fotografen.

Om te laten zien wat al die inspiratie oplevert, volgt daarna een open podium met schrijvers en dichters uit Alphen, omgeving en de rest van Nederland. Het belooft weer een inspirerende, mooie bijeenkomst te worden waarbij jong en oud in ruime mate aanwezig zijn evenals woordkunstenaars met sterk uiteenlopende achtergronden. Zo nodig zullen zij ook de degens met elkaar kruisen. Voor AlphenTaal is 9 februari een kleine mijlpaal. Het eerste halfjaar is achter de rug, het enthousiasme en de landelijke bekendheid zijn gegroeid. En de toegang…..? Die is nog steeds gratis! Cultuur verdient in de eerste plaats aandacht!

Over Kaj Elhorst

Kaj Elhorst is auteur van een reeks van boeken. Zijn laatst uitgekomen werk is De Annalen van Gamor. Achtergronden daarvan zijn te vinden op http://mythologie.wordpress.com Op http://kajelhorst1@wordpress.com vindt u meer informatie over zijn werk als schrijver en op http://kajsverhalen.wordpress.com zijn kortere en langere verhalen te vinden. Enkele andere interessante zites zijn: chaoticus.wordpress.com badplaatsalphen.wordpress.com kajopznbest.wordpress.com alphendat.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s