Samenloop van bedoelingen

Een nieuw jasje? Nou niet helemaal maar wel een ander jasje, maar het bestaat al wel een tijdje.

Vandaag kreeg ik een uitnodiging om mee te doen aan de samenloop voor hoop en ik ben daar blij mee omdat ik de doelstellingen van de Samenloop volledig onderschrijf. Ik heb ook bij deelnemers en organisatoren de gedrevenheid en motivatie ontdekt die bij zo’n evenement behoren. Dat neemt niet weg dat ik nog niet weet of ik er wel aan mee kan doen. Kijk lopen gaat wel en ik kan ook behoorlijke afstanden afleggen maar het tempo…hardlopen zit er bij mij sowieso niet in. Ik kan behoorlijk hard fietsen maar hardlopen is bij mij vaak een probleem geweest.

Maar ik kan altijd komen kijken en wat ondersteuning bieden. Ik heb op zeer jonge leeftijd kennisgemaakt met de gevolgen van kanker zoals jullie hier kunnen lezen Kerstnacht1960  Wie dit verhaal leest, zal begrijpen dat ik elke actie ter verbetering van de situatie van harte zal ondersteunen. Ik hoop dan ook dat er weer meer deelnemers zullen zijn dan de vorige keer. Eigenlijk zou heel Alphen zo’n beetje mee moeten doen. Nou ja, behalve dan degenen die dezelfde bedenkingen hebben als ik, niet tegen de actie maar tegen de activiteit. Even zo goed…zet hem op en mijn steun hebben jullie!

Over Kaj Elhorst

Kaj Elhorst is auteur van een reeks van boeken. Zijn laatst uitgekomen werk is De Annalen van Gamor. Achtergronden daarvan zijn te vinden op http://mythologie.wordpress.com Op http://kajelhorst1@wordpress.com vindt u meer informatie over zijn werk als schrijver en op http://kajsverhalen.wordpress.com zijn kortere en langere verhalen te vinden. Enkele andere interessante zites zijn: chaoticus.wordpress.com badplaatsalphen.wordpress.com kajopznbest.wordpress.com alphendat.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Samenloop voor Hoop. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s